Därför ska du prioritera städhjälp

Städning är ett pågående projekt som aldrig tar slut. I en vardag där mycket ska få plats hamnar oftast städningen långt ner på att göra-listan. När ingen har tid att städa huset blir det även ofta bråk. För att få mer tid över och slippa tjafs är städhjälp det du ska satsa på.

Majoriteten gillar inte att städa hemmet och ju större bostaden är desto mer tid tar det. Om du är en av dem som drar dig för att städa kan städhjälp vara din räddare, speciellt om du bor i villa. Om du vill ha förstaklassens städning ska du kolla in Familjetid Städfirma som har många års erfarenhet av olika typer av städning. Du kan själv välja vilket intervall du vill ha och allt städmaterial ingår, till och med dammsugare. Om du inte vill ha städning regelbundet kan du boka in en grovstädning. Då är det enklare att hålla efter hemma.

“Se till att du har koll på vad som gäller i ditt fall, inför besöket.” Läs mer här om hur du underlättar städarens jobb.

Be städfirman om en offert

När du ska boka städhjälp är det bra att be om en offert. Innan du skickar offerten är det viktigt att du funderar över vilken typ av städning du vill ha och hur ofta. Kontrollera vad som ingår i städningen för att inga missförstånd ska uppstå. Fråga även om du behöver göra något innan städhjälpen kommer. När du har städhjälp som kommer regelbundet kommer du aldrig att ha ett snuskigt hem för att ingen städar.